Goed geknipt is het halve werk…

Dat is mijn motto. Een goed en professioneel gekapt kapsel valt goed en kost weinig tijd om zelf in model te brengen. Ik heet u dan ook van harte welkom in mijn salon. De plek waar haarmode écht leeft. Ik ben gevestigd op een prachtige en sfeervolle locatie op de rand van het park in het centrum van Zaltbommel. Een bezoek aan mijn salon is dan ook echt iets waar u naar uitkijkt. Na een hartelijke ontvangst werk ik met veel plezier en passie aan jouw (nieuwe) coupe.

Waar wordt mee gewerkt?

Producten

In de salon werk ik met de professionele haarverzorgingsproducten van Farouk. Daar heb ik zeer bewust voor gekozen, de producten van Farouk respecteren het haar zoveel mogelijk, de kleuren houden lang aan en uw haren zien er mooi en natuurlijk uit met een schitterende glans. Alle producten zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar.

Ik wil eens iets anders….

Behandeling

Een perfecte coupe
Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor bent u bij mij aan het juiste adres. Ik train regelmatig onder leiding van topkappers en ben op de hoogte van de laatste modelijnen en kniptechnieken. Als u bij mij binnen stapt zeg dan eens niet “Doe maar weer hetzelfde”, maar daag me uit. Ik geef graag een goed advies!

Iets te vieren?
In mijn salon bent u aan het juiste adres voor een feestelijk kapsel. Of het nu trendy of klassiek moet zijn, ik heb voor alle gelegenheden het perfecte kapsel.

Kleur is in!
De wereld van kleuren kent voor mij geen grenzen. Of het nu om een tijdelijk kleurtje gaat of om verven, coupe soleil, highlights of lowlights, ik ben er in gespecialiseerd. Ik vind het leuk om u te adviseren!

Mannen!
Ook voor mannen ga ik veel verder dan alleen knippen. Eerste grijze haartjes? Laat iedereen maar roepen: “Dat staat interessant”. Ik heb de oplossing om u uw jeugdigheid te laten bewaren. Grijp die kans!

Salon

Openingstijden

Hairfashion Angelique probeert gepaste openingstijden te hanteren.

Zonder afspraak binnen lopen is geen enkel probleem. Heb ik direct de mogelijkheid u te behandelen dan doe ik dat graag. Zo niet, dan zoek ik de eerstvolgende mogelijkheid.

MAANDAG

8.30

17.30 uur

DINSDAG

8.30

12.00 uur

WOENSDAG

8.30

20.00 uur

DONDERDAG

8.30

14.30 uur

VRIJDAG

8.30

20.00 uur

ZATERDAG

GESLOTEN

ZONDAG

GESLOTEN

Verwen jezelf

Maak een afspraak

Hairfashion Angelique
Zandstraat 1a
5301 BT Zaltbommel
T. 0418 – 512562
E. info@hairfashionangelique.nl